Our network

MasterPeace 

Este o rețea globală, câștigătoare de mai multe premii și pozitivă de ONG-uri, întreprinderi sociale, organizații partenere, cetățeni activi și artiști care fac diferența la nivel local; la școală, pe străzi și în comunități. De la Kathmandu, Nairobi și Utrecht până la Medellin. MasterPeace este activ în peste 45 de țări. Printr-un model de franciză socială licențiază organizațiile locale ca cluburi MasterPeace.

Civicus

CIVICUS este o alianță globală a organizațiilor și activiștilor societății civile dedicate consolidării acțiunii cetățenilor și a societății civile din întreaga lume. Scopul general al CIVICUS este de a consolida societatea civilă și acțiunea cetățenilor pentru un spațiu civic și democratic extins prin explorarea unor noi moduri de lucru

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova

Este o organizație dedicată dezvoltării și sprijinirii tinerilor din județul Prahova. Cu o echipă bine organizată, fundația se străduiește să ofere oportunități și resurse pentru tineri, lucrând împreună cu diverse organizații partenere pentru a asigura un mediu propice pentru dezvoltarea și succesul acestora.

International Cities of Peace

Este o asociație de cetățeni, guverne și organizații care, prin proclamare, rezoluție sau susținere a cetățenilor, și-au stabilit comunitățile ca Orașe oficiale ale păcii. Fiecare comunitate are o moștenire a păcii, fie că este vorba de un eveniment istoric sau de eroi locali de pace sau grupuri care au contribuit la siguranța, prosperitatea și calitatea vieții cetățenilor lor.

Peace and Justice Studies Association

International Peace Research Association Affiliation

Servește ca asociație profesională pentru oamenii de știință din domeniul studiilor păcii și conflictelor. PJSA este dedicată reunirii academicilor, educatorilor și activiștilor pentru a explora alternative la violență și a împărtăși viziuni și strategii pentru consolidarea păcii, justiția socială și schimbarea socială.

Centre for European Volunteering

Prin intermediul rețelei noastre, ne propunem să fim vocea principală în dezbaterea de voluntariat bazată pe valori din Europa, influențând și împărtășind tendințele și provocările actuale și cele prezise pentru viitor, dezvoltând și furnizând consiliere și expertiză politicilor europeni, astfel încât politicile de voluntariat și programele dezvoltate la nivel european sunt eficiente și adecvate scopului.

Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe