Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

ACT! in Education

     
     ACT! in Education este un proiect realizat cu sprijinul programului Erasmus+ al Uniunii Europene pentru a sprijini Digital Education Readiness, fără a lăsa pe nimeni în urmă. Proiectul este o co-creare a fundației MasterPeace (Olanda), MasterPeace Ro (România) și Edu4U (Slovacia).

    Misiunea noastră comună este să mobilizăm talente pentru un viitor durabil și să contribuim la Obiectivul de Dezvoltare Durabilă 4 (SDG 4) – Educație de calitate – și ODG 16 – Pace și Justiție. Organizațiile oferă expertiză în educația formală și informală și munca pentru tineret, inclusiv lucrul cu minoritățile și tinerii defavorizați. Avem experiență în consolidarea păcii, abilitarea tinerilor și lucrul online.

Acest proiect își propune să impulsioneze transformarea școlilor și a profesorilor către un blended learning în care nimeni nu este lăsat în urmă și toți au acces la o educație de calitate.

Obiectivele proiectului sunt:

 - Instruiți profesorii în abilitățile lor didactice și educaționale pentru a utiliza învățarea mixtă și pentru a susține aceasta ca „noul normal”.
 - Inspirați și provocați elevii să înceapă proiecte comunitare pentru incluziunea socială folosind învățarea teoretică combinată și să ofere feedback ca parte a ciclului de învățare profesorilor lor și sprijin TIC.
 - Îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile managementului, personalului și profesorilor, astfel încât aceștia să fi învățat să implementeze programe inovatoare combinate privind cetățenia, să înțeleagă nevoile și oportunitățile, să integreze acest lucru în strategia și managementul lor (TIC) și să consolideze ecosistemele locale și naționale.
 - Împărtășiți lecțiile învățate intern și extern. Ne concentrăm pe profesorii activi în domeniul „vertical” al Științelor Sociale. Ei vor împărtăși cunoștințele cu toate celelalte domenii, astfel încât să transforme predarea în întreaga lor școală. În exterior, școlile și profesorii vor împărtăși acest lucru în rețelele lor de școli și guverne.

Pe această platformă vor fi distribuite toate materialele, publicațiile și sfaturile din acest proiect. Aceste instrumente oferă un fundal solid pentru comunitatea de profesori, lucrătorii de tineret și formatorii interesați să aplice metode inovatoare de predare, cu accent pe ODD-urile și să utilizeze metode eficiente de învățare combinată.